Barcode SMS

Sistemul de Barcode SMS este folosit des in mobile marketing, bilete si cupoane virtuale si CRM si reprezinta trimiterea unei imagini cu un cod de bare prin SMS catre un telefon mobil.

Barcode SMS poate fi salvat in telefon si folosit ulterior ca un cupon de discount, acces la un eveniment, jocuri si loterii publicitare. Sunt foarte multe ulitizari pentru un Barcode SMS, trebuie doar sa vi le imaginati: nu veti mai astepta niciodata la o coada – ajungeti la eveniment, prezentati telefonul mobil cu barcode-ul afisat pe ecran, mergeti la scannerul special de Coduri de Bare si aveti acces instant la eveniment. Fara invitatii pe hartie (pe care cel mai probabil le uitati acasa), leaflets sau alte lucruri suplimentare … ci doar cu telefonul mobil!

Sistemul functioneaza astfel (vom folosi e-ticketing ca exemplu):
Un consumator viziteaza site-ul de campanie, rezerva un loc si ofera detaliile de plata online. Barcodul care certifica rezervarea este trimis consumatorului pe propriul telefon. Acesta salveaza barcodeul si, cand ajunge la locatie, prezinta la intrare cuponul virtual, unde este scanat si ii este aprobata intrarea.

Solutia de Barcode SMS poate fi folosita ca:

  • e-ticketing: sistem de management al locurilor (Restaurante, Cinematografe)
  • m-ticketing: sistem de tichete virtuale, bilete la eveniment
  • m-Voucher: sistem de livrare vouchere, cupoane de discount, promotii
  • m-Pass: Sistem de CheckIN la Hotel, sisteme de securitate/autentificare