Despre Noi

image

Despre noi

Suntem o agenție de digital marketing cu peste 15 ani experiență în mecanici și tactici de engagement și interactivitate în mediile web și mobile. Pentru noi, creativitatea este în simbioză cu tehnologiile inovatoare, cu scopul de a obține rezultate peste așteptări.

 Echipa noastră, solidă și proactivă, are la bază un nucleu format înca din 2002 și este cunoscută pentru serviciul excepțional și timpii rapizi de implementare. Calitatea, expertiza, inovația si eficiența muncii sunt transformate în rezultate maxime și usor cuantificabile.

Experiența noastră vastă ne-a demonstrat că pentru a oferi consumatorilor experiențe unice de brand, interacțiunea trebuie să se extindă dincolo de mediul online. Astfel, din 2015, am creat experiențe interactive memorabile de brand & product engagement în cadrul evenimentelor clienților noștri prin divizia Experiential by Syscom Digital. Realizăm construcții digitale butaforizate cu ajutorul cărora oferim activări unice cu conectivitate în timp real din online în offline și viceversa. Iar din 2018 am înființat divizia de Retail Interactiv prin intermediul căreia oferim shopperilor campanii cu interacțiune digitală în retail și am inovat dezvoltând prima rețea de promoteri digitali din Romania și Europa.