Despre Noi

image

Despre noi

Suntem o agentie de digital marketing cu peste 15 ani experienta in mecanici si tactici de engagement si interactivitate in mediile web si mobile. Pentru noi, creativitatea este in simbioza cu tehnologiile inovatoare, cu scopul de a obtine rezultate peste asteptari.

 Echipa noastra, solida si proactiva, are la baza un nucleu format inca din 2002 si este cunoscuta pentru serviciul exceptional si timpii rapizi de implementare. Calitatea, expertiza, inovatia si eficienta muncii sunt transformate in rezultate maxime si usor cuantificabile.

 Experienta noastra vasta ne-a demonstrat ca pentru a oferi consumatorilor experiente unice de brand, interactiunea trebuie sa se extinda dincolo de mediul online. Astfel, din 2015, am creat experiente interactive memorabile de brand & product engagement in cadrul evenimentelor clientilor nostri prin divizia Experiential by Syscom Digital. Realizam constructii digitale butaforizate cu ajutorul carora oferim activari unice cu conectivitate in timp real din online in offline si viceversa. Iar din 2018 am infiintat divizia de Retail Interactiv prin intermediul careia oferim shopperilor campanii cu interactiune digitala in retail si am inovat dezvoltand prima retea de promoteri digitali din Romania si Europa.