Bulk SMS

Serviciile de bulk SMS, adesea denumite si servicii premium de SMS gateway sunt in principal utilizate in scopuri de marketing si publicitate.

Serviciul de bulk SMS a fost creat si vine in intampinarea nevoii de comunicare in masa a marilor advertiseri. Scopul utilizarii acestei platforme de comunicare poate varia de la trimiterea de sms-uri publicitare pana la trimiterea de SMS-uri electorale, dar nelimitandu-se la acestea.

  • Programe de loializare: Conform ultimelor studii, exista o probabilitate de 6 ori mai mare ca un client pe deplin satisfacut sa revina sa faca cumparaturi fata de situatia in care clientul pleaca aproape satisfacut.
  • Reactivari: Ofera consumatorilor “inactivi” discounturi in “editie limitata”. Evitam scaderea frecventei de consum prin reactivarea clientilor. Urmarim frecventa de cumparare. Orice modificare a acesteia in sensul diminuarii frecventei, constituie momentul pentru reactivare- trimitem alerte in corelatie cu tipologia/profilul fiecarui consumator. Comunica inteligent!
  • Activari: Activari de potentiali si actuali clienti din baza de date proprie sau baza de date Syscom Digital.

Clientii Syscom Digital beneficiaza de intreaga experienta acumulata de echipa noastra in scopul crearii si punerii in practica a celor mai inovative, cost effective si de succes campanii. Pentru a beneficia de oferta noastra, va rugam sa ne trimiteti prin e-mail datele dvs de contact si va vom contacta in cel mai scurt timp. Ne puteti de asemenea contacta telefonic la numarul 021.528.88.00.