Campanii Integrate

  • Home
  • Campanii Integrate

Antrenam resurse de marketing inovativ in combinatii diferite, pentru a obtine un raspuns maxim din partea targetului. Un concept unitar de marketing – combina metodele neconventionale digitale cu metodele traditionale de marketing.

Impactul campaniilor in care sunt integrate multiple instrumente de mobile marketing (dar si on-line) este mult mai ridicat – un challenge atat pentru companie cat si pentru consumator.

De ce sa folosim mai multe instrumente? Pentru ca:

  • metodele clasice (simplu SMS sau website) vor deveni in timp neatragatoare si banale;
  • varietatea de instrumente de comunicare folosite atrage atentia si interesul clientului si il scoate din rutina cauzata de campaniile clasice;
  • folosind simultan mai multe instrumente independente ofera posibilitatea consumatorului sa comunice cu brandul prin modalitatea pe care o prefera EL;
  • din tot mixul de intrumente se pot alege 2-3 sau mai multe, care se dovedesc a fi cele mai potrivite in functie de obiectivul propus si in corelatie cu targetul ales.

Syscom Digital organizeaza pentru clientii sai campanii integrate de online si offline, mix comunicational de tehnologii precum SMS, MMS, WEB, M-WEB, WAP, Bluetooth, Barcode si Voce punand la dispozitia clientilor platforme digitale de comunicare, dar mai ales aplicatii automatizate: SMS2E-mail, Email2SMS, SMS2Call, Call2SMS, Web2SMS, SMS2Wap, Web2Call, SMS2Barcode.

De-a lungul anilor, ni s-a demonstrat ca cea mai mare satisfactie o obtinem din multumirea clientilor nostri, astfel este vital sa ne adaptam cu o precizie nevoilor acestora. Pentru a organiza o campanie de succes este important sa utilizam o gama cat mai larga de instrumente de comunicare, reusind astfel sa atragem atentia si interesul publicului.

In baza experientei acumulate de-a lungul anilor, echipa Syscom Digital, a capatat abilitatea de a constui un mecanism perfect imbinat pentru fiecare client in parte.

Vrei mai mult? Contacteaza-ne!