Programe de loializare

  • Home
  • Programe de loializare

Care este strategia ta de crestere a activitatii de cumparare? Sau poate despre crearea de brand awerness? Pe piata de astazi, strategiile de loializare au devenit strategii-cheie pentru cele mai multe companii.

Deoarece in ziua de azi, integrarea tehnologiei este cruciala pentru succesul unei astfel de campanii, modul nostru de a crea solutii de fidelizare a clientilor este de a combina cele mai recente si cele mai puternice instrumente de marketing mobil cu optimizarea continua, in scopul crearii de mecanisme de reactivare care sa vina in intampinarea nevoilor individuale a fecaruia dintre clientilor nostri.

Specializati in platforme digitale si comunicare atat online cat si mobile, in portofoliul nostru, veti gasi: marketing digital (SMS Marketing & Marketing MMS), strategie si management (activari SMS, reactivari prin SMS, alerte SMS), comunicare on-line, continutul digital, marketing viral, marketing de proximitate (Bluetooth advertising), Call-center, web design si dezvoltare web, precum si integrare de campanii on-line si off-line.

Pentru cei care doresc sa utilizeze telefonul mobil ca si canal de comunicare pentru programele de fidelizare a clientilor/consumatorilor, exista o varietate de aplicatii potentiale care pot fi implementate folosind tehnologia SMS. Reactivarile prin SMS ofera o metoda rentabila de a va mentine clientii la zi cu toate ofertele precum si cu cele mai recente reduceri si promotii.
Puteti trimite apoi – regulat – informatii, oferte speciale si actualizari pentru consumatorii abonati la aceste alerte SMS.
Un program de loializare prin SMS va oferi intotdeauna clientilor dumneavoastra continut cu o reala valoare pentru ei. Poate parea un punct evident, dar clientii care s-au abonat la alerte SMS sunt cu siguranta interesati de ofertele dvs si vor aprecia astfel de notificari.